(0 szt.) - 0,00 zł

Nie masz produktów w koszyku.

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Ekoganik24.pl zapewnia wszystkim Klientom pełne poszanowanie prywatności oraz ochronę danych osobowych.


Dane osobowe przekazywane do ekoganik24.pl przez Klientów przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.).


Jak przechowywane są dane i kto ma do nich dostęp?


Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu. Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.


Przekazywanie danych Klientów osobom trzecim.


Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.


Pliki cookies


Ekoganik24.pl posługuje się tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów.


Czy mogę wyłączyć pliki cookies w swojej przeglądarce?


Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, jednak w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.


Jakie informacje przechowują pliki cookies?


Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

- sesji Użytkownika,

- ostatnio oglądanych produktów,


Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres ekoganik24@ekoganik.pl